Showroom

Descopera inspiratia

in cel mai mare showroom si depozit de piatra naturala din Romania.

Showroom-ul PIATRAONLINE este amenajat pe doua etaje, avand in total 1000 mp de spatiu inchis unde te asteapta cea mai completa si variata gama de piatra naturala. Interiorul este gandit si proiectat pentru a le oferi clientilor o experienta de neuitat, iar fiecare element contribuie la o alegere atenta si confortabila a materialelor de cea mai buna calitate. Pentru a completa spatiul si a obtine un intreg univers al pietrei naturale, a fost amenajat Pavilionul Expozitional unde sunt expuse peste 300 de modele si texturi si nenumarate moduri creative in care aceasta poate fi intregata intr-un proiect.

La PIATRAONLINE gasesti si ce nu credeai ca exista

Iti punem la dispozitie o gama de peste 1500 de produse, din care cu siguranta vei gasi materialul ideal pentru proiectele tale. In showroom-ul nostru nu gasesti doar materiale si obiecte din piatra naturala, ci si idei si inspiratie pentru amenajarea casei tale.

Inca de la intrare, prima zona care iti va atrage atentia este receptia, un spatiu care aduce un omagiu traditionalului. Apoi vei descoperi zona coloniala si vei putea admira semineul placat cu piatra naturala precum si candelabrul geometric. Urmeaza imediat zona-labirint, unde poti vedea expuse mai multe tipuri de piatra naturala. Din labirint ajungi intr-o noua “dimensiune” a pietrei naturale: ingerii de bazalt, o instalatie de exterior. Tot la parter, poti vizita amfiteatrul, unde vei observa pardoseala din marmura, o reproducere dupa “Pestele” lui Brancusi si mai multe zone-concept care sa te inspire in luarea deciziilor privind piatra naturala (crama si spatiul de cafenea). Nu uita sa vizitezi si zona lavoarelor din piatra si sa vezi placile de ardezie flexibila, expuse la acelasi nivel.    Prin apasarea butonului Aplica acum! inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului privind datele personale. Afla mai multe.