Politica de confidentialitate

ROCK STAR CONSTRUCT SRL, detinatoarul de drept al site-ului piatraonline.ro, este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 30771. Acest numar reglementeaza caracterul privat al datelor, dar si securitatea prelucrarii datelor personale ale vizitatorilor site-ului piatraonline.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, PIATRAONLINE este obligata sa administreze, in conditii de siguranta deplina si doar in scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine in momentul plasarii unei comenzi.

Aceste date personale sunt reglementate si de Legea nr. 506/2004, care prevede prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Cumparatorul nu va face publica, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la Vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune de interese. Persoanele fizice sau juridica care au acces la aceste date cu caracter confidential sunt: Persoana Vizata, Partenerii Contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri (ex: companiile de curierat, procesatorii de plăti, etc).

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a folosi informatiile furnizate de catre Cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea Cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda, fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului prealabil al utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu adresele IP, in scopul realizarii activitatilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informatie furnizata de catre Cumparator prin intermediul site-ului piatraonline.ro
De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la Cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la Cumparator.

Atunci cand utilizeaza website-ul Vanzatorului, Utilizatorul / Cumparatorul va furniza Vanzatorului informatii personale pe care aceasta le va folosi doar in completarea comenzii, in pregatirea livrarii, in caz de nelamuriri care pot aparea si in informarea Cumparatorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.

Drepturile clientilor PIATRAONLINE: 
1. Dreptul la informare
2. Dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat sau adresa de e-mail folosita);
3. Dreptul de intervenție asupra datelor.
4. Dreptul de opoziţie;
5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
6. Dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru orice informatie suplimentara cu privire la dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări) trimiteti un email catre: conciliere@piatraonline.ro

 


    Prin apasarea butonului Aplica acum! inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului privind datele personale. Afla mai multe.