De ce?

Deoarece astazi in secolul 21,

piatra naturala este importata din toata lumea, PIATRAONLINE duce acest concept cu un pas mai departe si colaboreaza la nivel international pentru a imbunatati conditiile de lucru in lantul sau de aprovizionare incepand din Asia pana in America de Sud. O politica clara ce impune si subliniaza criteriile pe care furnizorii nostri trebuie sa le indeplineasca pentru a coopera pe termen nedeterminat. Relatiile dezvoltate in cei 11 ani ne-au facut sa putem furniza produse de calitate superioara, incredere, servicii de calitate, stocuri constante si livrari mereu la timp clientiilor nostri.

PIATRAONLINE isi doreste sa furnizeze profesionistilor din industria constructiilor o gama extinsa de piatra naturala de calitate la preturi accesibile dar fara a face compromisuri legate de oferta remarcabila de servicii si suport. Dorim sa exercitam calitatea in toate aspectele sale, fiind in prim-planul tuturor operatiunilor zilnice. Nu doar ca dorim sa furnizam clientului un material de cea mai buna calitate dar si modul in care acest lucru este realizat trebuie sa reflecte standardele noastre ridicate.

Deoarece calitatea pietrei naturale este legata de o selectie stricta si corecta a produsului:

• Furnizam calitate constanta din aceasi cariere;

• Furnizam informatii precise clientului despre produsele noastre;

• Ne asiguram ca avem stocuri suficiente  pentru proiectul dvs  pentru a furniza din acelasi pachet unic si omogen;

• Integram durabilitatea in toate procesele companiei;

Provocam o abordare noua pentru un furnizor de piatra, devenind un “on click solution” prin stocuri si siguranta serviciilor.


Viziunea

Credem cu tarie ca fiecare om are dreptul sa-si poata decora casa, apartamentul, curtea sau camera in armonie cu natura. Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai stabil si cel mai durabil. Credem ca toti avem dreptul sa o avem imprejurul nostru.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii complete, profesioniste si sa cream locul in care clientii sa primeasca mai mult decat se asteapta astfel incat sa ne recomande.


Valorile

Incredere si Respect 

Credem cu tarie ca Increderea in fortele noastre, Increderea Clientilor in capacitatile noastre este o valoare ce trebuie castigate si mentinuta daca vrem sa primim si sa oferim un Respect autentic si de durata.

Corectitudine si profesionalism 

Suntem constienti ca fara o Corectitudine exemplara, o asumare si ducere la indeplinire a tuturor promisiunilor facute si o atentie deosebita catre detalii nu ne putem demonstra Profesionalismul pe care ne straduim sa-l cultivam incontinuu.  Suntem Specialisti si asa vom ramane!

Inovatie si Initiativa 

Ne mandrim cu faptul ca tot timpul incercam sa facem ceva nou, aducem produse noi, dezvoltam produse si servicii noi, incercam sa ne schimbam tot timpul in ceva mai bun. Asta inseamna ca Inovam.

Nu putem sa ne surprindem Clientii fara sa inovam tot timpul si sa riscam sa si punem in aplicare si asta inseamna Initiativa.

Flexibilitate si Transparenta

Punem un accent deosebit pe oamenii nostrii si pe puterea lor de inovare, discernamant si creatie.
Suntem dispusi sa ne adaptam in functie de Oamenii nostrii, Clientii nostri, Furnizorii nostri, Situatii noi si Cerinte noi.

Asta inseamna sa fii Flexibil – dar intotdeauna incercam ca aceasta flexibilitate sa nu o transformam in opacitate si de aceea, ne straduim sa ne aratam asa cum suntem in fapt indiferent daca este vorba de politica de preturi, mersul firmei sau gandurile noastre de viitor.


De-a lungul celor 11 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: PIATRAONLINE drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.    Prin apasarea butonului Aplica acum! inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului privind datele personale. Afla mai multe.