Cine suntem?

Suntem primul...

magazin online de piatră naturală din România. PIATRAONLINE a aparut intr-un timp in care cumparaturile online inca nu erau la moda, si cu atat mai putin in domeniul constructiilor; o zona in care oamenii au nevoie sa cunoasca materialele, sa le vada si sa le atinga. Daca pentru unii este doar un material, pentru noi este mai mult – o minune a insasi naturii de care omul se poate bucura. Credem in versatilitatea pietrei si in capacitatea sa de a reda o paleta foarte larga de stari si sentimente, in functie de modul in care este inteleasa si integrata intr-un spatiu. Piatra este un purtator de informatii, ca orice alt element al naturii. Informatii care se transforma in povesti si pe care noi ne-am dorit sa le aducem si la tine acasa. Noi suntem cei care pun suflet in piatra. 

PIATRAONLINE nu este doar un furnizor de piatra naturala si un magazin online, ci suntem partenerul proiectelor in care ne implicam si suntem un #generatordeinspiratie pentru comunitatea creativa, formata nu doar din arhitecti si designeri. De peste 11 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala, din toate colturile lumii, pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a-si transforma viziunea in realitate. Fie ca provine din America de Sud sau Asia, daca piatra naturala este de calitate, o avem pe stoc.

Credem in potentialul creativ al clientilor nostri, de aceea ne dedicam complet atunci cand incepem o noua colaborare. Ne place sa credem ca fiecare proiect nou este o panza alba, iar noi avem intreaga paleta de culori. Doar atunci cand imaginatia intalneste materiale de calitate, iau nastere proiectele spectaculoase. De-a lungul celor 11 ani si peste 40.000 de proiecte finalizate cu succes, ne-am dat seama ca daca ceea ce faci este din pasiune, recompensele sunt pe masura.


    Prin apasarea butonului Aplica acum! inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului privind datele personale. Afla mai multe.