Certificari

 

In anul 2019, compania a caștigat numeroase premii naționale si internaționale:

Premiul pentru cea mai bună campanie de poziționare a brandului în piață- Gala Capital;

The best social media content, locul I in cadrul secțiunii Casă, Grădina și Unelte- Gala Premiilor eCommerce(GpeC);

National Winer la categoria: The award for innovation with turnover €0-25m din cadrul EUROPEAN BUSINESS AWARDS;

Locul I la categoria BEST RESIDENTIAL INTERIOR APARTMENT din cadrul EUROPEAN PROPERTY AWARDS.

Natural Stone Institute Member

Natural Stone Institute of America (NSI)

PIATRAONLINE este singurul membru din Romania al Natural Stone Institute of America (Institutul de Piatra Naturala din America) din anul 2015. De atunci am beneficiat de suportul acestei prestigioase organizatii mondiale la al cărei cod de etică am aderat incă din prima clipă. Acreditarea Natural Stone Institute of America este considerată la nivel international drept o recunoastere categorică a valorii si devotamentului fată de domeniul exploatării si comercializării pietrei naturale.   

Ca membru al Natural Stone Institute of America, PIATRAONLINE respectă si va respecta mai departe codul de etică al acestei asociatii internationale. Astfel:

1) Continuăm să dezvoltăm afaceri pe baza preceptelor de onestitate, integritate, calitate si profesionalism.
2) Respectăm intru totul standardele de sănătate, sigurantă si calitate ale produselor si serviciilor noastre.
3) Ne tratăm cu respect si responsabilitate clientii, precum si angajatii, subcontractorii si furnizorii.
4) incurajăm dezvoltarea si descoperirea de noi materiale, tehnici, instrumente si echipamente; in egală măsură incurajăm si sutinem imbunătătirea metodelor de fabricare si montare a pietrelor naturale.
5) Asigurăm educarea clientilor si angajatilor in privinta produselor noastre si a procedeelor de montare si intretinere.
6) Promovăm un spirit de cooperare in interiorul industriei pietrei naturale si in comunitatea de afaceri din Romania si din lume.

PIATRAONLINE si Natural Stone Institute of America vor continua impreună să promoveze piatra naturală drept o solutie sustenabilă, atat in randul clientilor, cat si in cel al dezvoltatorilor, arhitectilor si al designerilor, deoarece suntem convinsi de utilitatea, rezistenta si frumusetea cu totul specială a acestui produs ecologic.

Acreditarea Natural Stone Institute of America ne onorează si ne obligă in acelasi timp. Suntem siguri că vom duce mai departe spiritul de colaborare si corectitudine care animă acest reputat organism international in domeniul pietrei naturale.

 

ICERTIAS (ELVETIA)

International Certification Association GmbH (ICERTIAS) este o organizatie internationala, cu sediul in Zurich, si activeaza in peste 40 de tari, pe 4 continente. Organizatia sprijina si promoveaza la nivel global calitatea serviciilor si a produselor livrate de companii catre clienti.

ROCK STAR CONSTRUCT SRL, compania care detine brandul PIATRAONLINE, a obtinut in 2017 certificatul ”Customers’ Friend”. Prin acesta se confirma respectarea si implementarea celor mai inalte standarde internationale privind relatia cu proprii clienti. Obtinerea certificatului ICERTIAS are la baza transparenta informatiei si accesul la informatie fara nici un fel de discriminare. Toti clientii nostri sunt tratati egali, intr-un mod nediscriminatoriu, indiferent de sex, orientare sexuala, rasa, nationalitate si religie.

ICERTIAS urmareste in egala masura si felul prin care serviciile si procedurile din cadrul companiei influenteaza pozitiv calitatea vietii si a sanatatii clientilor nostri. Aceasta este una dintre preocuparile noastre permanente, avand in vedere ca suntem constienti de importanta protejarii naturii, atat in cadrul exploatarii carierelor de piatra naturala, dar si al proceselor care implica deseurilor rezulte in urma comercializarii produselor din piatra naturala.

International Certification Association Elvetia este apreciata la nivel mondial pentru valoarea certificatelor Best Buy Award (bestbuyaward.org), QUDAL – QUality meDAL (qudal.com) and ICERTIAS Customers’ Friend (customersfriend.org). Activitatea organizatiei a fost reflectata pozitiv de mari institutii media, printre care Bloomberg, CBS, NBC, Fox, The Wall Street Journal, Yahoo News, majoritatea concentrandu-se pe rezultatele cercetarilor de piata oferite de ICERTIAS.

Printre clientii care detin certificate ICERTIAS se numara companii renumite in toata lumea: Procter and Gamble, Unilever, HP (Hewlett Packard), T-Mobile, Danone, Bonduelle, Bosch, Unicredit, Intesa, Nestlé, Dr. Oetker, Heidelberg Cement, Holcim, Henkel, Vaillant, Billa, Aldi, Lidl etc.

 

Asociatia Clubul Roman de Mobila

Asociatia Clubul Roman de Mobila (A.C.R.M.) are ca scop promovarea industriei mobilei in Romania, urmarind crearea unui dialog cat mai productiv intre partenerii interni si externi, alaturi de pregatirea personalului din industrie. Din anul 2017 PIATRAONLINE s-a alaturat celor peste 42 de companii membre ale asociatiei la acel moment. Scopul acestor companii este de a realiza o maxima coeziune a jucatorilor importanti din acest domeniu si o abordare unitara a relatiilor cu furnizorii si clientii, pentru o competitivitate sporita a produselor romanesti atat la nivel national, cat si pe piata internationala.

In cadrul Asociatiei Clubul Roman de Mobila, PIATRAONLINE a contribuit prin standardele acordate de Institutul de Piatra Naturala din America (Natural Stone Institute of America) si indelungatei expertize din domeniul pietrei naturale: placare mobilier, ornamentare, incrustare etc.

 

Patronatul Societatilor din Constructii (P.S.C.)

Patronatul Societatilor din Constructii este membru al Uniunii Europene a Promotorilor in Constructii si afiliat Uniunii Generale a Industriasilor din Romania. Organizatia reprezinta interesele constructorilor in cadrul comisiilor de dialog social de la nivelul ministerelor implicate in activitatea de constructii. Obiectivele principale urmarite de Patronatul Societatilor din Constructii sunt: promovarea externa; sustinerea investitiilor strategice; atragerea investitorilor straini; dialogul social, evitand orice conflict in acest tip de mediu.

In acest context afilierea ROCK STAR CONSTRUCT, proprietarul brandului PIATRAONLINE, in anul  2017, la valorile P.S.C. a venit ca un fapt firesc, avand in vedere importanta pe care o acordam industriei de constructii si rolul acesteia in structurile guvernamentale, prin participare activa, negociere si pregatire a unei societati tot mai sigure si prospere.

 

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (C.C.I.R.)

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piată, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a contribuit activ la dezvoltarea mediului de afaceri si, implicit, a Romaniei. Rock Star Construct, proprietar al brandului PIATRAONLINE, este membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din anul 2017, impartasind scopurile acestei organizatii: reconstructia si dezvoltarea economiei de piata din Romania, sustinerea invatamantului profesional in toata tara, fundamentarea unei societati expozitionale moderne (Romexpo SA), precum si dezvoltarea in continuare a relatiilor economice la nivel european si international.

 

Calitatea managementului - ISO 9001

Calitatea comertului a fost mereu una dintre principalele preocupari ale ROCK STAR CONSTRUCT ROMANIA. Standardul ISO 9001 reprezinta o dovada a respectarii unor reguli recunoscute la nivel mondial privind calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si a managementul organizatiei noastre. Analiza proceselor de management si a relatiilor lor in cadrul companiei, procedurile aferente fiecarui sistem, verificarea si formatarea documentelor etc. – toate acestea si multe altele constituie dovezi ca performanta noastra se bazeaza pe un management bine structurat si auditat de institutii acreditate.

 

houzz.com America

PIATRAONLINE este partener siteului houzz.com, una dintre cele mai complexe platforme online dedicate proiectelor de amenajari interioare si exterioare dezvoltate mai ales pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Domeniul amenajarilor interioare si exterioare din SUA este unul dintre cele mai dezvoltate si mai creative din intreaga lume, iar faptul ca suntem parte a acestei complexe platforme online ne onoreaza si dovedeste in acelasi timp increderea partenerilor internationali in profesionalismul si expertiza noastra acumulate din anul 2007.    Prin apasarea butonului Aplica acum! inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate a site-ului privind datele personale. Afla mai multe.