Compania Rock Star Construct, care deţine brandul PIATRAONLINE, fondată în urmă cu 11 ani de Maria Brădescu şi soţul său, Sergiu Constantinescu, a anunţat că îşi va extinde afacerea în sistem de franciză.

„ Predăm ştafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O reţea de francize Piatraonline care să le dea şi clienţilor din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova sau Braşov posibilitatea să simtă pe pielea lor cât de versatilă e piatra naturală. Suntem într-un punct de stabilitate şi ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care îl putem face în acest moment”, a declarat Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner Piatraonline.

Costul asociat achiziţiei francizei va fi stabilit în funcţie de suprafaţa spaţiului care, pentru o bună desfăşurare ar trebui să aibă între 180 si 300mp, iar preţul poate varia între 100.000 euro şi 200.000 euro, în funcţie de dimensiune şi de logistica francizatului. Tototodată, pentru a se asigura că va fi eligibil pentru achiziţia licenţei, noul francizat va trebui să urmeze o perioadă de training specializat cu echipa Piatraonline.

Anul trecut, PIATRAONLINE a generat o cifră de afaceri de 5,3 mil. euro. Magazinul are 1.500 de tipuri de piatră din 14 ţări şi se laudă cu 40.000 de clienţi.

sursa: capital.ro