Rock Star Construct, compania care deține brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și pavilion expozițional de piatră naturală, un portofoliu ce include peste 1.500 de produse din piatră naturală, 40 de angajați și peste 40.000 de clienți, își extinde business-ul.

„Acum este momentul să ne ducem viziunea mai departe. Nu doar online, ci și offline. Predăm ștafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O rețea de francize PIATRAONLINE, care să le dea și clienților din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov posibilitatea să simtă pe pielea lor cât de versatilă este piatra naturală. Suntem într-un punct de stabilitate și ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care îl putem face în acest moment”, spune Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Pachetul de franciză PIATRAONLINE cuprinde un set complet de valori, know-how, soluții şi tehnologii de ultimă generație, management de echipă şi expunere şi vizibilitate prin proiecte de marketing offline şi online. Costul asociat achiziției francizei va fi stabilit in funcție de suprafața spațiului, care ar trebui să aibă între 180 și 300 mp, iar prețul poate varia între 100.000 şi 200.000 de euro, în funcție de dimensiune şi logistica francizatului: dacă are spațiu şi în ce stadiu sunt amenajările, etc. Pentru a se asigura că va fi eligibil pentru achiziția licenței, noul francizat va trebui să urmeze o perioadă de training specializat, cu echipa PIATRAONLINE.

sursa: angajatorulmeu.ro