Rock Star Construct, compania care detine brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si pavilion expozitional de piatra naturala, un portofoliu ce include peste 1.500 de produse din piatra naturala din toate colturile lumii, 40 de angajati si peste 40.000 de clienti, isi extinde businessul si devine franciza, dand astfel succesul mai departe antreprenorilor din Romania.
”Acum e momentul sa ne ducem viziunea mai departe. Nu doar online, ci si offline. Predam stafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O retea de francize PIATRAONLINE care sa le dea si clientilor din Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova sau Brasov posibilitatea sa simta pe pielea lor cat de versatila e piatra naturala. Suntem intr-un punct de stabilitate si ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care il putem face in acest moment”, mentioneaza Mariana Constantinescu Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.
De ce dam succesul mai departe?
Datorita experientei acumulate in cei 11 ani de activitate si multumita celor peste 40.000 de clienti din online si offline, ne-am dat seama cat de important e sa fim in proximitatea viitorilor nostri clienti si parteneri. Astfel, prin francizele PIATRAONLINE, produsele si serviciile companiei vor fi mult mai prezente in cele mai importante orase din Romania. Pachetul de franciza PIATRAONLINE cuprinde un set complet de valori, know-how, solutii si tehnologii de ultima generatie, management de echipa si, nu in ultimul rand, expunere si vizibilitate prin intermediul proiectelor inovatoare de marketing offline si online.
sursa: agendaconstructiilor.ro